A barátnőm eddigi legjobb ajánlása

Azt gondolom senkinek sem kell magyarázni, hogy miről is beszélek, ha kiejtem azt a szót a számon, hogy avon. Én gyerekkoromban ismerkedtem meg vele édesanyám szájából, és mondhatom, hogy ezeken a termékeken nőttem fel. Amikor anyukám rendelt magának valamit, biztosan én voltam az első, aki magamra kentem, de még abban sem vagyok biztos, hogy hagytam, hogy ő csomagolja ki a termékeket. Egészen egyszerűen imádtam, amikor valami újdonság érkezett és közösen vettük birtokba. Akkor ugye a katalógusos rendelés volt csak elérhető, és csak úgy, hogy az arra jogosult összegyűjtötte a rendeléseket és egyben leadva megrendelte azokat. Nem kevés időt kellett így várni egy-egy rendelésre, de talán az adta az egésznek a báját akkoriban, gyerekként. A várakozás. Édesanyám már biztosan nem örült ennek annyira, én azonban így visszatekintve talán ezt élveztem a legjobban akkoriban.

Ma már teljesen más a világ. Nincsen sajnos semmire sem idő. Rohanunk állandóan, és alig tudunk időt szakítani ezekre a közös dolgokra. Akkoriban valahogyan más volt. El is határoztam, hogy ezen alakítok. Hiszen az életem az én kezemben van. Minden hónapban egy napot édesanyámmal töltök, és akkor végig nézzük az avon termékeket és ami érdekes lehet számunkra megrendeljük. Együtt várjuk azok megérkezését és együtt bontjuk ki a termékeket. Nem annyira könnyű ez azonban, legalábbis nehézségekbe ütköztünk a katalógus terén, de az egyik barátnőm egy szuper oldalt ajánlott számunkra. A pipereshop oldalán ugyanis minden termék megtalálható. Gyorsan és könnyen lehet rajta barangolni és rendelni egyaránt. Így már nem vagyunk senkihez és semmihez kötve. Megnézzük az oldalt, kiválasztjuk a termékeket, megrendeljük őket majd várjuk, hogy együtt bonthassuk ki őket.

Kicsit megfordult a dolog, mert ma már nagyon gyorsan megérkeznek ezek a megrendelt avon termékek, azonban mivel együtt szeretnénk kibontani őket, nagyon sokáig édesanyámnál pihennek a dobozban. Így elmondhatom, hogy gyerekként én várakoztam nagy szeretettel aziránt, hogy megérkezzenek a termékek, ma pedig édesanyám várakozik nagy szeretettel, hogy én megérkezzek és kipróbáljuk a már rég megérkezett termékeket. A világ változik, de vannak olyan értékek, amik, ha elég fontosak számunkra megtarthatjuk őket és értékként maradnak az éltünkben, ha kicsit máshogyan is. Természetesen néha szükség van hozzá egy barátnő tökéletes ajánlására is.