Hosszú, hideg napok

Nőből vagyok, így a legtöbb hölgytársamhoz hasonlóan nem szeretem a hideget, így a téli hónapok nem tartoznak a kedvenc hónapjaim közé.

A téli napokat nem csak azért nem szeretem, mert hidegek, hanem azért is, mert szürkék, és nagyon rövidek a Nap alacsony napi útja miatt. A természetjárás éppen ezért csak akkor jöhet szóba, ha hó borítja a tájat, és elvarázsol a téli hófehér táj, a zúzmarás erdő. Ez azonban az utóbbi években a felmelegedésnek, klímaváltozásoknak köszönhetően egyre ritkábban tapasztalható természeti jelenség. Ezért, ennek köszönhetően egyre több időt töltök bent a jó meleg szobában. Szeretek a kandalló mellett ücsörögni, a pattogó tűz látványa mellett forró teát szürcsölgetve melegedni egy jó puha takaró alatt. Még a tavasz közeledtével is gyakran előfordul, hogy a szabadban barátságtalan, hűvös időjárás a jellemző, így beszorulók a kellemesen meleg nappaliba. Igen erősen kell gondolkodni, hogy a pihenés mellett mi legyen az unaloműzés ellen, milyen módon töltsem hasznosan a szabadidőt.

Általában, az esetek többségében mindig jó ötletnek számít a zenehallgatás. Az okos telefonok elterjedése óta nincs szükség külön eszközre ahhoz, hogy meghallgathassam kedvenc zeneszámaimat. Ráadásul a youtube internetes csatorna segítségével válogatni is lehet a stílusok, zeneszámok között, a jó hangulat biztosítása érdekében.

Néhány nappal ezelőtt is bevonultam a kellemes szoba mélyére, és kezdtem volna a zenehallgatás, de a telefon csak recsegett, ropogott, mert a hangszóró elromlott, így nem valósult meg a zenehallgatás.

Interneten való keresésé után találtam rá az iphone szerviz nevére, ahol vállalták a hangszóró cseréjét. A szerviz dolgozóinak gyors és pontos munkájának köszönhetően fél óra múlva már ismét hallgathattam kedvenc zenéimet telefonon keresztül.