Most már a kislányom is szereti az éjszakákat

Minden gyerek életében eljön az a fázis vagy pillanat, amikor bizony félni kezd a sötétben. Ezzel a szülőnek nagyon nehéz mit kezdenie, hiszen mi is az okokat kerestük, de igazság szerint nem találtunk semmit sem. Nem volt semmi trauma, semmi kellemetlen esemény, ami arra sarkallta volna a gyereket hogy féljen, egyszerűen csak elindult benne ez a folyamat, és a vége az lett, hogy már délután elkezdett rettegni attól, hogy jön az éjszaka és neki aludni kell menni a sötétbe, félni fog és nem fog tudni aludni. Persze nekem ezzel szülőként láttam, hogy nagyon gyorsan kell kezdeni valamit, mert a gyerek nem direkt csinálja, hanem valós félelme van, és egyáltalán nem tud már pihenni.

Elkezdtem neki olyan fényforrást keresni, ami nem ad túl nagy fényt, hogy egyrészt ne szokjon rá a lámpa melletti alváshoz, másrészt pedig azt szerettem volna, hogy ha nem csak fényt kap ahhoz a gyerekem, hogy ne féljen, hanem mondjuk egy kedves formát vagy nevezhetjük úgy, hogy „barátot” is az alváshoz. Így aztán a keresgélés közben rátaláltam az extrembazar oldalán a lámpa részlegnél egy creative 3D távirányítós lámpa – szarvasra, ami már a kibontáskor nagyon megtetszett a kislányomnak, és azt kell mondjam, hogy azóta tényleg semmilyen probléma nincs az alvással és az éjszakákkal. Nagy fényt pedig nem ad ez a lámpa, de annyira megnyugtatja, hogy ott van, és vigyáz rá, hogy azóta hála a jó égnek semmilyen problémánk nincsen.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a lámpákat a gyerekek számára, egyrészt mert led lámpák, és nincs hő leadásuk, akkor sem égeti meg magát a gyerek, ha nyúlkálni kezd hozzá, másrészt gyönyörűek, tényleg nagyon szép fényt adnak, és biztonságban érzik magukat tőle a gyerekek. Én biztos vagyok benne, hogy még fogok erről az oldalról rendelni, mert rengeteg jó terméket találtam, ami megkönnyítené az életemet otthon, minőségi a lámpa amit rendeltem, hihetetlen egyszerűen és gyorsan meg is kaptam a terméket, szóval maximálisan meg vagyok vele elégedve, mostanában pedig úgy se igazán megy az ember csak úgy vásárolgatni. Tökéletes segítség ebben a nehéz időszakban.