Szalonom első igazi kis dísze

Nem is olyan régen elérkezett életemben az a nagy pillanat, hogy a szalonom, a saját kis kuckóm, ékszerdobozom készen lett, és végre beköltözhettem és elkezdhettem a saját kis életem a fodrászok világában. Eddig együtt dolgoztam egy másik fodrász lánnyal, akinek nagyon hálás vagyok, és hihetetlen sokat tanultam tőle, de már nagyon vágytam egy saját kis barlangra, ahol én vagyok egyedül, és tényleg szabadon fogadhatom a vendégeimet és azt csinálhatok amit csak akarok.

Persze számtalan dolgot már beszereztem a szalonhoz az idők során, volt már mindenem, ami egy saját szalon kialakításához kell. Egyetlen dologban vagyis kategóriában volt hiányos a készletem, a kiegészítők köre nagyon szerényen volt még csak beraktározva. Persze nem gondolok itt sok dologra, csak pár esztétikai tárgyra, ami szépen kiegészíti a szalon szépségét és emeli a hangulatot, otthonos, barátságos környezetet biztosítva így minden olyan vendégnek, aki hozzám bármikor ellátogat.

Egyetlen dolgot biztosan szerettem volna, valamilyen szép formájú és nem azt a hagyományos párologtató készüléket. Rengeteget jelent ugyanis az illóolajok használata a fertőzések védelme, a vírusvédelem területén, de nyáron egy-egy meleg estén is, amikor kellemes illatot és légkört kívánunk teremteni. Fel is látogattam az új kedvenc oldalamra, a leakcioztuk.hu oldalra, és ott a szépségápolás résznél meg is találtam a tökéletes választást, egy gyönyörű aroma diffúzor párologtató személyében. Már meg is rendeltem, remélem hamarosan meg is érkezik. Hihetetlen nagy élmény lesz az első nap fogadni a vendégeket, és biztos vagyok benne, hogy akkor már ez a kis párologtató is használatban lesz, alig várom hogy kipróbáljam és finom illat keringjen az új szalonom falai között.