Szolgáltatót keresel?

Egy ember életében az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb esemény vagy pillanat, amikor megtalálja a párját, azt az embert, akivel el tudja képzelni a további mindennapokat, a közös kalandokat, a kihívásokat, és talán majd az öregkort is. Egy esküvő előkészületei nagyon sokrétűek, és szerteágazó feladatokat állítanak a pár elé. Természetesen sokan igyekeznek segítséget nyújtani számukra, de még így is megpróbáltatásokkal teli az esküvő napja előtti időszak. Nagyon fontos, hogy jó szolgáltatókat találjon a pár, mert nem csak hogy megkönnyítik ezzel a saját dolgukat, hanem csak úgy tudják majd valójában élvezni a nagy napjukat. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen csapat veszi körbe az embert a nagy napon, mint ahogyan az sem, hogy a hirtelen fellépő esetleges bakikra vagy nem várt eseményekre hogyan tudnak reagálni ezek az emberek. Ismeretlenül is egy közös csapatot kell alkotniuk és harmonikusan együtt dolgozniuk, ami sokszor nem egy könnyű feladat.

Az én számomra a szűk keresztmetszetet az esküvő fotózás témaköre jelentette. Én biztos voltam abban, hogy a többi szolgáltató, ha nem is annyira profi, vagy bármi probléma lépne fel, könnyebben elengedhető számomra, mint a fotós, mert nagyon fontos volt számomra, hogy majd később, tíz, húsz év múlva, amikor előveszem a képeinket újra tudjam élni azt a napot. El tudjam mesélni részletesen az unokáimnak, gyerekeimnek, hogy pontosan milyen volt az a nap, hogyan éltem meg, hogyan éreztem magam. Ez viszont csak akkor lehetséges, hogy ha valóban szép és érzelemdús képeket kapunk, és az összes fontos pillanat megörökítésre kerül.

Én azt tudom mondani, hogy hála a jó égnek, megtaláltam azt az embert, akiben nem csak olyan szinten tudtam megbízni, hogy tudtam, hogy tökéletes képeket fog számunkra készíteni, hanem olyan téren is, hogy jól fogom érezni magam a társaságában, nem leszek feszült, és ha bármilyen probléma hirtelen fellépne, segíteni fog és mindent meg fog tenni azért, hogy tökéletes legyen a napunk és jól érezzük magunkat. És mivel ez tökéletesen sikerült is, csak ajánlani tudom a szikyfoto.hu-t mindenkinek, aki most áll esküvői fotós keresése előtt. Biztosan nem fog csalódni.