Tökéletes megoldás a tökéletes ajándékhoz

Nem is olyan régen úgy döntöttem, hogy egy nagyváron önkormányzatának kabineti irodájában folytatom tovább a karrierem, mint kabinetvezető. Ez a pozíció számos szépséges dologgal kecsegtet, élmények terén, emberek életének megsegítése terén, és még sorolhatnám, és bizony számtalan nehéz helyzettel és nehéz kihívással is szembeállít egy embert, és ez alól én sem vagyok kivétel, bármennyire is szeretném.

Most egy jó szériában vagyunk, azt mondhatom, számos szép dolog jön szembe egymás után. Legnagyobb feladatunk most egy hatalmas sportválasztó nap megszervezése például, ahol az egészen kicsiktől a felnőttekig, bárki kipróbálhat számos sportfoglalkozást, és ha úgy dönt, csatlakozni is tud kisebb-nagyobb klubokhoz, csapatokhoz, egyesületekhez. Én már nagyon várom, hiszen jómagam is egészen gyerekkoromtól fogva aktívan sportolok, és tudom, hogy ez egy gyermek számára mennyi lehetőséget, sikert és fejlődési lehetőséget nyújt, illetve azt is tudom, hogy az egészséges élet alapvető kelléke, hogy rendszeresen és jókedvűen sportoljunk valamit. Ez a nap tehát számomra egy öröm munkanap lesz, ám addig még számos feladat áll előttünk, amit meg kell oldanunk. Természetesen a kollégák mindenben maximálisan a segítségemre vannak.

Az egyik kolléganő például megtalálta a tökéletes ajándékot a résztvevők számára. Hosszas kutatás után arra jutott, hogy a lehető legjobb technika az a gépi hímzés lenne, és bizony ez egy-egy jó minőségű és jól megválasztott színű pólón tökéletesen mutat. A hímezd.hu munkatársai pedig mindenben segítségünkre vannak, és még a nagy darabszámos megrendeléstől és a viszonylag rövid határidőtől sem riadnak vissza. Én már nagyon várom a nagy napot, és azt is, hogy az első ilyen hímzett pólót átadjam a jövő csemetéi közül az elsőnek, aki talán majd néhány év múlva hazánkat képviseli valamelyik sportág rangos versenyén. Sosem lehet tudni.