Új gép a cég életében

Egy nagyvállalt életében számtalanszor előfordul, hogy egy-egy olyan eszköz vagy gép hoz segítséget, ami legkevésbé sem vág a profiljába. Mi is így voltunk nem is olyan régen. Nálunk ugyanis az agrár feladatok egyáltalán nem játszanak szerepet, most mégis az eladó traktor kulcsszóval keresgéltünk, mert számtalan olyan feladat üti fel a fejét a terepen, ami ezerszer egyszerűbb és könnyebb, ha van egy saját gépünk, és meg tudjuk oldani házon belül a szolgáltatást. Nem kell várni a kivitelezőre és nem kell felesleges vitákba bonyolódni, ha nem megfelelően végzik el a kívánt feladatokat. Nagyon sokszor futottunk ugyanis ezekbe bele sajnos, ráadásul úgy, hogy még elég drágán is dolgoztak számunkra ezek a vállalkozók.

Volt olyan is, hogy a területrendezés során hiába hívtuk fel a figyelmüket arra, hogy hol nem dolgozhatnak, vagy hol mennek a vezetékek, hatalmas károkat okoztak azzal, hogy elvágták azokat. Nem csak a visszaállítás okozott nagy költségeket, hanem az is, hogy amíg nem sikerült a helyreállítás, nem folyhatott normálisan a termelői folyamat.

Tudtam eddig is, hogy rengeteg dolog kiszervezése nagyon hasznos tud lenni, és vannak, amelyeket cégen belül kell megoldani, de most azt látom, hogy számtalan esetben manapság az a nagy segítség, ha az ember visszaszervezi inkább a cég életébe. Így került tehát az eladó traktorok közül egy gyönyörű piros a cég gépparkjába, nem kis derülést hozva az életembe az üzletkötői autók mellett ékeskedve. Hálás köszönettel tartozunk az Odisys cég munkatársainak, akik hihetetlen lelkiismeretes munkájukkal nagyban megkönnyítették a választás és beszerzés folyamatát számunkra, ráadásul rengeteg kiegészítő szolgáltatással további támogatást nyújtanak a használathoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ha hasonló beszerzésre van szükségük. Profik és lelkiismeretes munkát végeznek. Nem is kívánhat többet egy cég sem.