Egy szerviz is lehet pozitív élmény

Budapesten létezik egy olyan szerviz, ami az évek során piacvezető hatalomra tett szert. Mindezt az áldozatos és hozzáértő munkával érték el. Egy olyan szervizről van szó, amely valamennyi Apple termék javításában otthon van, új készülék vásárlásban is segítségünkre lehet. Egy szerviz, ahol a látványszerviz nem szemfényvesztés és bűvész trükk. Ahol eredeti alkatrészek mellett, minőségi utángyártott alkatrészekkel is dolgoznak, és akár 30 perc alatt is elvégezhetik a szükséges javításokat.

Egy szerviz, ami egyben egy bolt is, hiszen Apple termékek adás-vételével is foglalkoznak valamint az ezekhez szükséges kiegészítőkkel is foglalkoznak. Egy üzlet, ahol olyan szervizfutár szolgálat működik, amely segítségével a lakásból sem kell kimozdulni ahhoz, hogy a telefonunk a legjobb kezekbe kerüljön baj esetén. Ez a szakszerviz az iSzerelés, ahol iPhone, iPad, Macbook készülékek javításával foglalkoznak.

Legyen szükség hátlapcserére, hátlapi üvegcserére, akkumulátorcserére, érintőüveg cseréjére, egy biztos, javítás után jobb lesz, mint új korában. Ez a szerviz már több esetben bizonyított, így csalódás nélküli javításoknak leszünk tanúi, akárhányszor is vesszük igénybe a szolgálataikat.  A dolgozókon látszik az az elhivatottság, amely segítségével mindenre megoldást találnak, ahol nem az én, hanem a mi, a közös érdek az alapvető. Itt nincs az, hogy majd megcsinálják valamikor, hiszen nem ismernek lehetetlent és rengeteg alkatrész megtalálható polcaikon. Mindenben segítenek, bármilyen problémáról is legyen szó. Mióta az ismerőseimnek is elmeséltem a pozitív tapasztalatim erről az iPhone szervizről, azóta ők is csak ide járnak, és itt vásárolnak vagy javíttatnak. Azóta is hálásak, ahogy én is ennek a profi csapatnak, akik mindig készen állnak a készülékeink helyre tételére, ezzel együtt pedig a mi életünk megkönnyítésére.