Használd ki a szivargyújtót!

Általában magányosan tengődnek a szivargyújtók, amióta egyre kevesebben használják valódi funkciójára, a szivar vagy cigaretta meggyújtására. Szerencsére a gyártók igyekeznek kihasználni ezt az autóba rejtett piaci rést, így erre az egyszerű eszközre rengeteg újabb és meglepően praktikus funkciót lehet ráhúzni.

A legklasszikusabbnak mondható eszköz a szivargyújtóra csatlakoztatható töltő, amit a baseusshop.hu-ról rögtön be is tudsz szerezni. Ráadásul a legtöbb töltőre már két telefont is rá lehet csatlakoztatni, így garantáltan egyik utasnak sem fog lemerülni a telefonja. A megoldások tárháza szinte végtelen: a tisztaság kedvelőinek száraz és vizes verzióban is lehet találni szivargyújtóról működő autós porszívót, a hideg téli reggelekre és nagy autós utazásokra vízforralót és termoszbögrét is be lehet szerezni, hogy egy jó meleg teát vagy kávét igyunk, ha máshol nincs lehetőség, de mégis szeretnénk, hogy könnyebben induljon a nap.

Mini kompresszorokat is rá lehet csatlakoztatni a szivargyújtóra, és ha a légkondi bedöglik, vagy éppen régi autóval rójuk az utakat, akkor egy mini ventilátort is be lehet szerezni az igazán forró nyári napokra. De a régi funkcióra sem mondhatjuk teljes mértékben, hogy már a múlté, ugyanis rengeteg dizájnos szivargyújtót gyártanak manapság is az igazi különlegességek kedvelőinek. Mindenesetre jó, hogy ennyiféleképpen lehet használni ezt a beépített funkciót, sőt, szivargyújtó elosztót is be lehet szerezni, mert szivargyújtóból igazából sosem elég egy.