Nem luxuskategória, de a célnak tökéletesen megfelel, mi az?

Sokszor ugratjuk egymást a barátokkal, rokonokkal, hogy ha valami rossz minőségű, akkor az biztos kínai. Pedig az ember nem is hinné, hogy mennyi hasznos dolog van ezekben a készülékekben, olyanok, amik más felső vagy prémiumkategóriás telefonokban is benne vannak, csak nem horror áron. A legnépszerűbbek azok az olcsó telefonok, amelyeken nem látszik, hogy nem felsőkategóriás.

Ha még esetleg a tartós, hosszantartó használat közben sem tűnik fel, hogy kifejezetten belépőszintről választottunk, máris megtaláltuk a legjobb telefont. A gyártó éppen ezt fejlesztette tökélyre, így nagyon olcsón képes jó mobilokat készíteni és még csak attól sem kell tartanunk, hogy a márkanévért kell mesterségesen felpumpált, magas árat fizetnünk (pedig már eléggé ismert a cég neve a hazai piacon is, számos képviseletük van már).Ha alsó, vagy középkategóriástelefont keresünk, akkor a Xiaomi a legmegfelelőbb választás. Ismeretlen, feltörekvő márkából hamar elismert és közkedvelt telefongyártóvá lépett elő, manapság igen nagy rá a kereslet, amit versenyképes árazásának és kiváló termékeinek köszönhet. .

Szerencsére számos Xiaomi szerviz áll rendelkezésünkre, így nem kell attól tartanunk, hogy hetekbe, esetleg hónapokba telik, mire újra használni tudjuk esetlegesen meghibásodott készülékünket. Az interneten böngészve jobbára csak pozitív kritikákat olvashatunk a készüléktesztek alatt, összehasonlítva más márkákkal hardveresen, és szoftveresen is, így elmondhatjuk, hogy a „gagyi” közül is a legjobb választás.