Örök emlékek, avagy hogyan lehetnek életed legszebb élményei maradandóak

Kislányként az embernek vannak elképzelései. A nagy Ő-ről, arról, hogy felhőtlen boldogságban az ember lányának egyszercsak megkérik a kezét, az eljegyzési partyról, és nem mellesleg természetesen a nagy napról, amikor kéz a kézbe fonódik és csillogó szemmel, hatalmas szívdobogással az ember bele mondja párja szemébe hogy bizony kijelenti, örökké vele akar élni, a gyerekei anyja szeretne lenni, vele megöregedni és jóban rosszban fogni a párja kezét.

Az évek telnek múlnak. Ki szerencsésebb, ki nem a párválasztás rögös útvesztőjében. Sok sok érzelem, becsapás, árulás éri az embert, szerencsés, aki ezt kihagyva találja meg a másik felét. Remélhetően azonban egy dolog nem változik. Ha nem is pont úgy, olyan csillogó party keretei között, olyan módon kerül a gyűrű az ujjunkra mint azt kislányként gondoltuk, szemünk csillogása, és az igen biztossága megmarad.

Ezzel a lendülettel fogunk neki az esküvő szervezésének.

Van, aki kis családi, szűkkörű esküvőt szeretne, van, aki 200-300 fős lakodalmat tervez. Egy biztos, mindenki szeretné számára és párja számára, nameg a vendégek számára feledhetetlenné tenni azt az egy napot, amikor a gyűrűk az ujjakra kerülnek és valami megmagyarázhatatlan, láthatatlan erő még közelebb hozza egymáshoz a férfit és a nőt, olyan kötelékkel, ami megmagyarázhatatlan módon szorosabb bárminél, erőt és felbecsülhetetlen lendületet ad nem csak a párkapcsolat, de a mindennapok számára is.

Számomra fontos volt, hogy a nagy napom úgy legyen megörökítve, hogy ha tíz-húsz év múlva kezembe kerülnek a képek ugyanez az érzés belém hasítson. A nagy nap érzései, amikor egy ember számára visszavonhatatlanul adtam a kezem és vele az életem minden további percét.

Sok fotós csapat képeit megnéztem, de számomra csak egy csapat volt, akik képei megfelelően tükrözték a hangulatot, az érzelmeket és a megható, vagy akár vicces pillanatokat, a https://bestfoto.hu/ csapata, így hát nem volt kérdés hogy mellettük döntök. Nem is csalódtam, emlékeim biztonságan vannak, és bármikor előveszem a képeket, ugyanott találom magam, mikor életem összefonódott azzal az emberrel akit ma férjemnek nevezhetek.